Beton nodig voor uw project? Laat ons kijken hoe we u kunnen helpen bij LG-Beton →

Over ons

Onze passie is betonwanden van hoog niveau

Steeds meer bedrijven beslissen om verschillende bedrijfsprocessen te outsourcen. Om aan deze vraag te beantwoorden werd LG-Beton opgericht. Wij produceren en leveren prefab betonpanelen.

Prefab betonnen wandelementen zijn een natuurlijk bouwmateriaal. Afhankelijk van de bouwwijze heeft de klant de keuze uit een breed scala aan geïsoleerde, niet-geïsoleerde betonnen wandelementen en diverse decoratief afgewerkte wandelementen. Al deze geprefabriceerde elementen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en hoogtes. 

Onze geschiedenis

LG-Beton werd opgericht in 1964 door Lambert Geerkens in België. Het bedrijf begon als een kleine producent van betonelementen en groeide door voortdurende innovatie en toewijding aan kwaliteit uit tot een toonaangevende speler in de prefab betonindustrie. Vandaag levert LG-Beton een breed scala aan prefab betonelementen voor diverse bouwprojecten, met een focus op duurzaamheid en maatwerk.

 

Onze werkwijze

Op onze sites in Oudsbergen en Bree produceren wij hoofdzakelijk wandpanelen in prefabbeton (zowel gladde panelen, silexpanelen als panelen met steenstrips) en dit zowel voor de industriebouw, agrarische bouw als hippische bouw. Alle productieprocessen voldoen aan de strenge CE en Duitse keuringseisen.
Onze producten worden voornamelijk geleverd aan aannemers in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Ons doel

Met onze prefab wandpanelen willen wij voor u een meerwaarde betekenen door op maat gemaakte en kwaliteitsvolle oplossingen te bieden. Daarom denken wij graag samen met u om een kwaliteitsvolle en meest economische oplossingen te vinden voor uw project.

Onze aanpak

Omdat we een perfect product willen afleveren, blijven we investeren in ons eigen productieapparaat. Dit maakt het mogelijk om topkwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Bijkomend voordeel is de heel korte doorlooptijd, waardoor u niet lang op uw product hoeft te wachten.

Onze geavanceerde machines en vakbekwame mensen vormen een krachtige combinatie, en dit laat ons toe om snel in te spelen op uw vraag.