Beton nodig voor uw project? Laat ons kijken hoe we u kunnen helpen bij LG-Beton →

Bouwen met prefab beton: De duurzame, efficiënte en esthetische keuze binnen de bouw.

LG-Beton Prefab Beton

Ons aanbod prefab beton:

Volle wanden

Resiwall struct prefab elementen zijn volle betonnen elementen die als basis beschouwd worden in het standaard gamma.

Balken & kolommen

Resistruct gamma omvat een prefab gewapende betonelementen, kolom, balk en bouwhek-fencing.

Geïsoleerde wanden

Therm gamma zijn geïsoleerde wandelementen die uniek zijn op de markt dankzij de duurzame GFRP, glasvezel connectoren die we standaard gebruiken. Deze verbinden buiten- en binnenschil.

Afwerking

Deco gamma omvat een reeks afwerkingsmodaliteiten op volle en geïsoleerde wandelementen. Deze afwerkmogelijkheden zijn: deco lavé, deco strip, deco brik en deco color.

01. Voordelen van prefab betonwanden

Het gebruik van prefab beton elementen in de bouw heeft verschillende voordelen. Naast de gewaarborgde kwaliteit van de prefab elementen, zijn er meerdere aspecten te benoemen.

De elementen worden geproduceerd in speciaal daarvoor ingerichte fabrieken, bij een constante temperatuur en luchtflow,waardoor we de kwaliteit continu kunnen beheersen en waarborgen. Bouwen met prefab betonelementen maakt het bouwtraject korter.

Andere voordelen zijn: Duurzaamefficiënt en esthetisch.

02. Duurzaam

De door LG-Beton geproduceerde prefab beton elementen hebben een hoge isolatiewaarde door gebruik te maken van glasvezel connectoren die ervoor zorgen dat zogenaamde koude bruggen worden vermeden. Dit geeft tot meer dan 10% winst in uw energie rekening. 

03. Efficiëntie

De prefab betonelementen worden “kant en klaar” aangeleverd op de bouwplaats. De snelheid van bouwen neemt hiermee enorm toe.

Bijkomend voordeel van de geïsoleerde wandpanelen is dat de binnenwand gepolierd of glad afgestreken aangeleverd kan worden, waardoor binnen afwerking tot een minimum kan worden beperkt.

04. Esthetisch

Over smaak kan getwist worden, maar de tijd dat beton een grijze uitstraling heeft, is voorbij. De prefab beton elementen van LG-Beton kunnen worden geleverd in verschillende afwerkingsvormen.

Of het nu gaat om een bakstenen (strip) uiterlijk, een gladde afwerking, of gekleurd beton, u bepaalt het uiterlijk van uw gebouw.

05. Toepassing

Onze werkwijze en producten kunnen worden toegepast in meerdere omstandigheden waaronder: woningbouw, bewaarloodsen, agrarische stallen, kantoorgebouwen, industriebouw, appartement bouw, wijnloodsen en hippische gebouwen.